gastenboek

54 berichten, 6 pagina's 
« 
24-05-2011
Geplaatst door: Karin & Anja

Een heerlijk weekend!

Als uitvalsbasis voor een vriendinnenweekend noorden-van-het-land kozen we voor De Elegast. En dat is ons goed bevallen! De B&B is licht en sfeervol, de omgeving prachtig. Heerlijk ontbeten op ons terras en geslapen als een blok. Lieve Ingrid en Roel, hartelijk dank voor jullie gastvrijheid. We komen graag eens terug. Karin & Anja, Eindhoven

30-04-2011
Geplaatst door: Martine en John

Paasweekend in De Elegast 2011

We hebben enorm genoten in jullie goedverzorgde b&b. De kamer en badkamer zijn zeer proper en gezellig ingericht.
Het ontbijt heerlijk en uitgebreid!
Na een dag op pad geweest te zijn is het heerlijk vertoeven op het terras met privacy. Ingrid en Roel, dank jullie wel voor de gastvrijheid en we komen zeker weer een keer op bezoek in Oldeberkoop.

24-04-2011
Geplaatst door: Marian Triep

B&B

Zoals altijd een warm onthaal, een goed bed en en waar ik persoonlijk zo van kan genieten: een heerlijk ontbijt met verse broodjes, fruit, sap en nog veel meer lekkers.
Ik ben nu voor de 3e keer te gast geweest in de Elegast en het is iedere keer weer een feest.
Ik kan niet wachten tot de volgende keer en we, na een dag paardrijden, fietsen en nog veel meer, heerlijk op het terras kunnen uitrusten met een biertje, wijntje, lekker luieren op de ligstoelen.
Ingrid en Roel, dank jullie wel voor de gastvrijheid en we komen zeker weer een keer op bezoek in Oldeberkoop.

14-03-2011
Geplaatst door: Tinie de Leeuw

Een weekje Oldeberkoop

6 maart 2010 aangekomen bij De Elegast en we werden warm ontvangen. Een hele week bij Hawar aan de slag en dan is het fijn om uit te kunnen rusten bij De Elegast. Gelukkig konden we ook in de avond en warme maaltijd gebruiken. En dat kwam goed uit, want moe waren we wel! Na een welverdiende nachtrust op prima bedden kregen we een heerlijk ontbijt. Dat alles goed verzorgd zodat we zeker weer een keer terug komen als we in Olderberkoop zijn. En...........als het nog niet bezet is.
Sietske en Tinie